Sci-Tech

Jesenska akcija u Algebri!

Popis 5 najtraženijih programa obrazovanja u prošlih godinu dana

Popis 5 najtraženijih programa obrazovanja u prošlih godinu dana

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada.

Povodom nedavno obilježenog tjedna cjeloživotnog obrazovanja u Hrvatskoj, Algebra je objavila TOP 5 programa obrazovanja za koje ste iskazali najveći interes u prošlih godinu dana. Među njima su se našli program za Grafičkog dizajnera, Specijalista za internetsko oglašavanje, Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, Front-end developera i Samostalnog knjigovođu.

Želite steći ove vještine budućnosti i upisati novo zvanje u e-radnu knjižicu sada je pravo vrijeme za to. U Algebri u Zadru traje tradicionalna  jesenska akcija tijekom koje možete upisati ove i sve druge programe obrazovanja uz 20 posto popusta.

Treba li vam dodatan motiv, podsjećamo vas kako je Algebra najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 23 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 150.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika.

Dodatne informacije i prijave za ove edukacije uz 20% popusta moguće su na web stranicama Algebre ili jednostavnije klikom na Jesenska akcija u Algebri!


Reci što misliš!