Sci-Tech

KINO DVORANA U VLASTITOM DOMU

Epson ima široki asortiman novih kućnih projektora za cijelu obitelj

Epson ima široki asortiman novih kućnih projektora za cijelu obitelj

Epson linija prilagodljivih, cjenovno pristupačnih projektora, nudi izbor modela za uživanje u serijama, sportskim prijenosima i filmovima, dobar gaming, ili pak kao prijenosno rješenje za rad od kuće.

Ovi Epson projektor se mogu postaviti svugdje gdje postoji izvor struje i ravna podloga.  Linija se sastoji od modela EB-W06, EB-FH06, EB-W51 stvorenih za kućni ured, te EH-TW740, EH-TW750, EH-TW5700 i EH-TW5820 namijenjenih za uživanje u zabavnom sadržaju.    Svi novi projektori imaju minimalnu rezoluciju od WXGA, dok modeli EB-FH06, EH-TW740 i EH-TW750 imaju Full HD 1080p rezoluciju.

Iskustvo velikog zaslona

Veliki ekspanzivni  zasloni ovih projektora   idu od 320" na modelima EB-W06 i EB-W51 do 386" na modelu EH-TW740.

Popraćeni su kvalitetnom, jasnom i svijetlom slikom uz 3LCD tehnologiju koja čini zaslon i do tri puta svjetlijim od proizvoda konkurencije.   Čak i u ambijentalnom svjetlu ovi moćni prijenosni projektori imaju iznimno svijetlu sliku i jarke boje s jasnim detaljima. To je rezultat 3LCD tehnologije koja stvara jednako jaka emitiranja bijele svjetlosti i svjetlosti u boji od 3300 do 4000 lumena. Omjer velikog kontrasta stvara jasne sjene i duboku crnu boju čime se postiže uravnotežena slika.

Značajke unutar linije koje vrijedi istaknuti

Svi modeli imaju lampe dugog vijeka trajanja (6000 sati u normalnom načinu rada, 10000 sati u ekološkom načinu rada) što pruža do 18 godina upotrebe te  ugrađeni zvučnike od 2W i barem jedan HDMI priključak  za digitalni slikovni i zvučni sadržaj (s dodatna dva priključka na modelima EB-FH06 i EH-TW750). Dolaze s horizontalnom i automatskom vertikalnom korekcijom trapezoidnosti kako bi se projektori mogli smjestiti bilo gdje u kući uz brzinsko pozicioniranje slike.

Sadrže iprojection pomoću kojeg dijelite sadržaj izravno s pametnih uređaja, te split screen za projiciranje dvaju prikaza istovremeno, a Blu-ray diskovi, konzole za videoigre, uređaji za streamanje medijskog sadržaja  mogu se spojiti brzo i jednostavno.

Značajke za gaming i Android TVTM

Za sve one koji žele prenijeti svoju kućnu zabavu i gaming na iduću razinu, modeli EH-TW5700 i EH-TW5820  dolaze s ugrađenim Android TVTM sučeljem koje dopušta cijeloj obitelji jednostavno streamanje sadržaja bez potrebe za vanjskim uređajem.

Popričajte s Google Assistantom i podijelite sadržaj izravno s vašeg telefona na pametno i fleksibilno rješenje prikaza.   Igrači u kućanstvu mogu uživati u brojnim posebnim značajkama poput dark gamma uplift i ultra-wide slike za uistinu imerzivno gaming iskustvo.


Reci što misliš!