Sci-Tech

USB FLAH MEMORIJE

Kingston lansirao USB flash pogon DataTraveler Duo s dvostrukim sučeljem

Kingston lansirao USB flash pogon DataTraveler Duo s dvostrukim sučeljem

DataTraveler Duo linija USB Flash diskova s dva sučelja ima inovativno čvrsto i elegantno kućište s dvostrukim klizačem , bez poklopca koji obično svi gubimo.

Dva  USB poveznika  rade sa standardnim USB Type-A i USB Type-C  sučeljima brzine USB 3.2 prve generacije,   za  jednostavno dijeljenje  podataka između prijenosnih i stolnih računala, te mobilnih uređaja. Može se koristiti i kao vanjski medij za pohranu.

Data  Traveler uključuje dva modela 

DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C):  može se   povezati sa standardnim USB i USB Type-C sučeljem s velikim brzinama čitanja do 100 MB/s.  Dostupan je  do   128 GB kapaciteta, što  bi trebalo biti dovoljno prostora za pohranu u  pametnim telefonima, tabletima, PC i Mac računalima.

DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2):  namijenjen je   za Android  pametne telefone i tablete koji podržavaju USB OTG (On-The-Go).  Može se ukopčati u micro-USB sučelja koja se koriste za punjenje uređaja kao dodatan prostor za pohranu (do 128 GB) za brze i jednostavne prijenose podataka  između mobilnih uređaja i osobnih računala.


Reci što misliš!