Sci-Tech

isprobajte nevjerojatne tehnologije

Samsung Roadshow dolazi u Zadar!

Samsung Roadshow dolazi u Zadar!

Samsung ove godine diljem Hrvatske održava svoj roadshow – sajam najnovijih tehnoloških rješenja i proizvoda tvrtke koje će oduševiti svakog IT entuzijasta i ljubitelja pametnih rješenja.

Samsung Roadshow će se 6. i 7. kolovoza održati u Zadru, čime će korisnici moći iz prve ruke isprobati vrhunske tehnološke inovacije. Posjetitelji će moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode po promotivnim cijenama, što je izvrsna prilika želite li sebi ili nekome od svojih najmilijih pokloniti proizvod za pamćenje. 

Samsung Roadshow jedinstveni je ekosustav proizvoda koji uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora. Građani će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung uređaja - Galaxy S20 seriju, revolucionarne preklopne uređaje – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, nove 8K QLED i lifestyle televizore The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

Cijela turneja održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći drugačiji doživljaj bogate tehnološke ponude u novim normalnim uvjetima.


Reci što misliš!