Sci-Tech

#curenja

Otkriven dizajn budućeg Lenovo gaming telefona. Prijetnja Asusu?

Otkriven dizajn budućeg Lenovo gaming telefona. Prijetnja Asusu?

Ponudu gaming pametnih telefona uskoro će nadopuniti novi Lenovo Legion pametan telefon.

Zahvaljujući nedavnom curenju, čiji je izvor  Nacionalna uprave za intelektualno vlasništvo Kine ( CNIPA), postalo je poznato niz detalja od izgleda do specifikacija.

Lenovo Legion dobit će   stražnju stranu u kombinaciji metala i transparentnog materijala (što može biti i lažna naljepnica) što otkriva  bateriju od 5050 mAh. Ova strana   nosi i logotip marke s LED pozadinskim osvjetljenjem, kao i trostruku kameru koja se odlično uklapa u cjelokupni stil uređaja.  

Na poleđini  je natpis "cool", koji, pretpostavlja se, osim estetike vjerojatno znači   neki  aktivni ventilator za  hlađenje.  Lenovo će uređaj ponuditi  u  tri opcije boja - crvenu, sivu i sivu s crvenim elementima.

Bočno se nalazi  prekidač ili za isključivanje obavijesti ili,  aktiviranje visokih performansi. Osim toga  je  na lijevom boku USB-C priključak za punjenje, ali i još jedan na dnu. Upravo kao i ASUS ROG telefoni.

Ekran  nema izreza.  Na  gornjoj strani se nalaze senzori, selfie kamera i zvučnik. Okviri na vrhu i na dnu su zadebljani kako bi se osiguralo ugodnije držanje uređaja tijekom igranja. Glasine  spominju  brzinom osvježavanja od 144 Hz  za zaslon.

Lenovo je već potvrdio da će  maksimalna snaga punjenja  biti 55 vata, a  Qualcomm otkrio da će biti opremljen Snapdragon 865 mobilnom platformom i time se pridružiti mnogim ovogodišnjim flagship modelima.   Očekuje se da će radna memorija biti LPDDR5, dok  interna flash  UFS 3.0 standarda.

Lenovo Legion Gaming Phone trebao bi biti uskoro lansiran, ali  obzirom na koronavirusnu pandemiju,  sve bi moglo  biti organizirano virtualno.

Lenovo Legion (izvor slika: PriceBaba)


Reci što misliš!