Sci-Tech

Kingston se priprema za 8K video sa svojim prvim UHS-II SD karticama

Kingston se priprema za 8K video sa svojim prvim UHS-II SD karticama

Kingston Digital najavio je osvježenje svoje 'Canvas' serije Flash kartica na Canvas Plus i čitač MobileLite Plus UHS-II projektiran tako da podržava velike brzine čitanja.

Kingston Canvas Plus nudi tri različite varijante kako za SD tako i za microSD kartice: Select Plus, Go! Plus, i React Plus.

Canvas Select Plus

Canvas Plus  je osmišljena za upotrebu u amaterskim i hobističkim kamerama koje podržavaju značajke visoke razlučivosti i 4K videa. Izvrsne su i za Android telefone i tablete. SD kartice Canvas Plus su klase 10 UHS-I sa 100MB / s brzinom čitanja. Kartice podržavaju klasu performansi aplikacije A1 kako bi se ubrzao tijek rada na tabletima i pametnim telefonima.  SD i microSD kartice bit će dostupne s kapacitetom memorije do 512 GB.

Canvas Go! Plus kapaciteta do 512GB

Kingston Canvas Go Plus idealna je za snimanje 4K UHD video zapisa, fotografiranje u načinu snimanja na DSLR ili Mirrorless kamerama i za korištenje s 4K akcijskim kamerama i dronovima. UHS-I U3 kartica ove klase 10 podržava brzine do 170 MB / s čitanja i 90 MB / s pisanja.  Osim toga MicroSD podržava performanse A2 aplikacijske klase za ubrzanje rada sljedeće generacije tableta i pametnih telefona.

Canvas React Plus kapaciteta do 256 GB

Kingston kartica React Plus novi je UHS-II model. React Plus je vrhunska UHS-II kartica performansi dizajnirana za snimanje 4K i 8K video zapisa profesionalne klase i fotografija visoke razlučivosti na standardnim kamerama. Uz brzine do 300 MB / s čitanje i 260 MB / s pisanje (SD kartica), 285 MB / s čitanje i 165 MB / s pisanje (microSD kartica).  Također podržava performanse A1 aplikacijsku klasu ubrzavanja rada tableta i pametnih telefona.

MobileLite Plus SD čitač ažurira se na USB 3.2 Gen 1 + UHS-II podršku

Kingston se ne zaustavlja u ažuriranju SD kartica, jer tvrtka također nadograđuje svoje MobileLite USB čitače . Novi čitač pohvalit će se sa USB 3.2 Gen 1 koji mu omogućuje da podržava i UHS-II i UHS-I, što znači da funkcionira bez obzira na SD karticu koju koristite.

Pet razloga zašto korištenje SD kartica na Android mobitelima nije uvijek dobra ideja

Canvas Plus Flash kartice dolaze uz doživotno jamstvo, besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingstonovu pouzdanost.


Reci što misliš!