Sci-Tech

CANON EOS

Canon nadogradio programsku podršku za EOS R i EOS RP

Canon nadogradio programsku podršku za EOS R i EOS RP

Canon objavljuje dostupnost novih ažuriranja programske podrške za svoje fotoaparate EOS R (verzija 1.3.0) i EOS RP (verzija 1.2.0), dokazujući još jednom svoju predanost unaprjeđenju fotoaparata punog kadra bez zrcala.

Novo ažuriranje programske podrške nudi fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, veću kompatibilnost s Canonovim novopredstavljenim objektivima RF i poboljšanu kvalitetu slika snimljenih uz slabo osvjetljenje, što im jamči da će od svog aparata dobiti najbolje rezultate.

Novo ažuriranje programske podrške za EOS R i EOS RP nudi podršku pri korištenju Canonovog objektiva RF 24-240mm F4-6.3 IS USM koji je predstavljen u srpnju 2019. Radi se o prenosivom i svestranom objektivu s 10x zumom koji je savršen za sve: od pejsaža snimljenih širokim kutom do portreta u cijelom kadru, pa čak i krupnih planova sportskih događaja i prirode.

Ta nadogradnja ispravlja i fenomen zatamnjivanja koji se pojavljuje pri vrhu nekih slika snimljenih uz snimanje velikom brzinom sinkronizirano s vanjskom bljeskalicom.

Ažuriranja programske podrške za EOS R i EOS RP mogu se već sada preuzeti sa svih Canonovih web-mjesta iz odjeljka s podrškom.

Ažuriranje programske podrške

  • Verzija 1.3.0 programske podrške za EOS R
  • Verzija 1.2.0 programske podrške za EOS RP

Napomena: pažljivo pročitajte upute prije preuzimanja. Programska podrška dostupna je za  Windows i Mac. Imate li pitanja, obratite se lokalnom predstavniku tvrtke Canon i zatražite dodatnu pomoć.


Reci što misliš!