Sci-Tech

Slušalice za DJ-eve

Technics je postavio nove standarde sa EAH-DJ1200 slušalicama

Technics je postavio nove standarde sa EAH-DJ1200 slušalicama

Dobra vijest za DJ-eve. Technics je pokazao nove slušalice EAH-DJ1200 DJ, koje su je nasljednik modela RP-DJ1200 prodanih u više od 500 000 primjeraka od kada su predstavljene prije više od 20 godina.

Technics   EEAH-DJ1200   premda nasljeđuje osnovni koncept od prethodnog modela,  bolje zadovoljavaju potrebe današnjih DJ-eva, te predstavljaju slušalice za DJ-eve s naprednijim funkcijama, dizajnom i kvalitetom zvuka. Osim običnog slušanja, slušalice EAH-DJ1200 omogućuju precizan nadzor ritma čak i u okruženjima s vrlo glasnim zvukom kao što su klubovi. Dizajn u crnoj boji s matiranom završnom obradom savršeno se slaže s gramofonom za DJ-eve SL-1200MK7. Slušalice EAH-DJ1200 naći će se na svjetskim tržištima u jesen i zimu 2019.

Jasan i detaljan zvuk čak i u vrlo bučnim okruženjima

Novorazvijena 40-milimetarska zvučnička jedinica koristi CCAW titrajnu zavojnicu promjera 40 mm. Postiže čist i detaljan zvuk te trajan ulazni signal (2500 mW) bez izobličenja čak i uz veliku glasnoću. Zvuk je dobro uravnotežen od niskih do visokih raspona, pa DJ reprodukcija u vrlo glasnim okruženjima neće biti „zatrpana“ u šumu, što znači i da je nadzor ugodan.

Nadzor u slobodnom stilu s okretnim mehanizmom

EAH-DJ1200 su naglavne slušalice laganog dizajna. Kućište je opremljeno okretnim mehanizmima koji se mogu zaključati, pa se te slušalice mogu koristiti za nadzor jednim uhom. Prilagođavaju se svim stilovima DJ-evskog nadzora. Slušalice se mogu kompaktno sklopiti radi lakog prenošenja i pohrane. Okretni mehanizam   se može zakrenuti za 270°

Odspojivi kabel koji se može zaključati

Odspojivi kabel lako se čisti i održava. Tu je i mehanizam za zaključavanje koji sprječava nenamjerno odspajanje kabela tijekom upotrebe. Rastezljivi spiralni kabel uparen s priključkom L tipa koji je otporan na puknuće unutrašnje žice omogućuje posebno laku upotrebu i veliku trajnost. Može izdržati zahtjevnu i intenzivnu upotrebu profesionalnih DJ-eva.

Stil „Technics DJ“ - nov crni dizajn

 Slušalice EAH-DJ1200 dolaze sa suvremenom crnom shemom boja, pa su moderne izgledom. Uz to ih krasi i iznimna trajnost i izvrsna funkcionalnost – slušalice EAH-DJ1200 savršeno se slažu s gramofonom SL-1200MK7 koji isto ima matiranu crnu završnu obradu.


Reci što misliš!