Sci-Tech

Modni mobilni telefoni

Novi LG mobitel: KF900 PRADA Phone by LG

Novi LG mobitel: KF900 PRADA Phone by LG

Mobitel se zove KF900 PRADA Phone by LG i bit će pušten u Europu i Aziju

LG i Prada surađuju na projektu za novi dizajn mobitela o kojem se još uvijek samo priča i prave se "gricule" najavom da će Linda Evangelista sudjelovati u njemu, tj. biti zaštitno lice za projekt.

Ima li što ljepše i poželjnije od Linde na ekranu svaki put kada poželimo pogledati koliko je sati, provjeriti dali nam je stigla poruka ili imamo propušteni poziv? Nema. A nema ni ništa skuplje. Cure nam sline i platit ćemo koliko god treba za Lindu. I za Pradu, naravno. A pogotovo za kvalitetu mobitela.

Za vašu informaciju, mobitel se zove KF900 PRADA Phone by LG i bit će pušten u Europu i Aziju. Samo "touch screen" ekran košta oko 8,000 kn. Ako još u tu cijenu uračunamo mogućnost portreta Linde Evangeliste na screensaveru, dobili smo luksuzni, divni telefon "neprocjenjive" vrijednosti, za kojeg bi možda najbolje bilo da ga spremimo na sigurno, ali vidljivo mjesto u kući.

Po mogućnosti da unajmimo posebnu čistačicu samo za njega, jer nam se sve to isplati više nego da nam ga, ne daj Bože, netko ukrade, ili, još gore, ispadne nam iz ruku na asfalt. Da se preznojiš!


Reci što misliš!