Sci-Tech

Internetski portal

Novo izdanje portala Klik.hr

Novo izdanje portala Klik.hr

Novi Klik.hr se u potpunosti oslanja na "Klik" filozofiju koja na otkačen i zabavan način predstavlja aktualne domaće i svjetske trendove

Izdavačka kuća Adria Media Zagreb je početkom ove godine ponovo preuzela internetski portal www.klik.hr te ga predstavila u novom, poboljšanom i redizajniranom izdanju koje će okupiti mladu i urbanu publiku koja traži odmak od mainstream pogleda na svijet.

Nakon godine i pol u vlasništvu tvrtke Večernji list digital, Klik.hr se vraća u matičnu izdavačku kuću AMZ koja je u protekloj godini pokrenula brojne internetske stranice i više pozornosti usmjerila na strateško širenje na internet.

Novo izdanje Klik.hr predstavlja svoju napredniju verziju koja, uz multimedijalne sadržaje i interakciju, donosi nove rubrike koje prate duh Klik filozofije. Tako će rubrika „Chicks" predstavljati poznate i nepoznate ljepotice, "Showbiz" će okupljati teme vezane uz svijet medija, dok će se rubrika „Urban" baviti svim temama koje imaju predznak urbanog. U rubrici „Extreme" predstavit će se ekstremni sportovi i aktivnosti, a rubrika „LOL" će okupljati zabavan i smiješan sadržaj. Poseban naglasak Klik.hr stavlja na blisku suradnju s tiskanim izdanjem Klika zahvaljujući kojoj će se sadržaj tiskanog izdanja moći unaprijediti multimedijalnim sadržajem.

"Prilikom rada na novom konceptu Klik.hr, odlučili smo zadržati osnovnu filozofiju opuštenog i zabavnog portala, no posebnu smo pozornost usmjerili na promjene koje su se tijekom godina dogodile u ponašanju korisnika interneta. Iz tog smo razloga Klik.hr usmjerili prema interakciji s korisnicima, multimedijalnim sadržajima, komentiranju i uključivanju u rasprave" rekao je Petar Varat, glavni urednik internetskog portala Klik.hr.

Novi Klik.hr se u potpunosti oslanja na "Klik" filozofiju koja na otkačen i zabavan način predstavlja aktualne domaće i svjetske trendove. Portal je pokrenut 2000. godine početkom stvaranja internetske scene u Hrvatskoj kao jedan od prvih urbanih portala i tijekom godina stekao je reputaciju modernog i zabavnog mjesta koji specifičnim načinom komunikacije progovara o svim aktualnim temama. Svojim posebnim načinom prezentiranja sadržaja i načinom komunikacije, Klik.hr je mjesto na koje dolaze korisnici željni drugačijeg pogleda na svijet.


Reci što misliš!