Sci-Tech

Novo ruho

Redizajn portala Zagreb Online

Redizajn portala Zagreb Online

Nakon uspješnog pokretanja portala prije dvije godine i sadržaja kojim smo zadovoljili široki krug čitatelja odlučili smo da možemo više i trebamo bolje.

Zato smo osmislili bolji i funkcionalniji portal Zagreb Online, prvi i glavni izvor informacija. Puno korisnih informacija, jednostavan način pronalaženja informacija, bolje pretraživanje i što je još najvažnije ... mnogo korisnih informacija!

Sada smo sve napravili drugačije, bolje, sukladno vašim potrebama i očekivanjima!

Sadržaj portala Zagreb Online, donosi najvažnije dnevne vijesti i informacije iz Zagreba i Zagrebačke županije. Sve što vas zanima o četvrti u kojoj živite, važna događanja, kulturne i povijesne znamenitosti, najave koncerata, izložbe, kultura, sport, poslovne informacije, karijere...

Osim novosti iz tvrtke Zagrebački holding i vijesti iz HAK-a, uredništvo je za vas pokrenulo i rubrike business, politika te rubriku znamenitosti u kojom možete naći sve najveće znamenitosti grada Zagreba.

U suradnji s video news agencijom Infopunkt.TV, medijskim servisom, donosimo aktualne video vijesti iz politike, gospodarstva, sporta...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.