Sci-Tech

Microsoft nudi za staro Win računalo 200, a Apple 300 dolara popusta kod kupnje novog prijenosnika

Microsoft nudi za staro Win računalo 200, a Apple 300 dolara popusta kod kupnje novog prijenosnika

Microsoft za sobom već ima par odrađenih akcija u kojima je za stare iPade, iPhone i slične uređaje nudio popust prilikom kupnje novih Windows uređaja.

 

Ovaj put Microsoft ide korak dalje, te za bilo koje ispravno desktop ili prijenosno računalo, starosti do šest godina kupcima novog Windows prijenosnika vraća od minimalnih 200 do maksimalnih 300 dolara.

Preduvjeta ima dakako i ovaj put, i svi su od reda razumljivi te naravno prihvatljivi. Da bi korisnik mogao ostvariti popust mora kupiti jedan od ponuđenih prijenosnika te u roku od 14 dana od kupnje novoga pokrenuti proces povrata novca, te u roku od 30 dana od kupnje poslati svoj stari prijenosnik Microsoftu.


Nadalje, prijenosnici koji ulaze u ovu akciju moraju imati minimalno, 11,3-inčni zaslon, moraju imati ispravnu bateriju te naravno ispravni punjač. Akcijom su obuhvaćena All-In-One računala, 2-u-1 prijenosnici, te Appleov iMac i MacBook.

Računala koje pokreće Windows OS vrednuju se s 200 američkih dolara, dok za Appleova računala Microsoft vraća 300 američkih dolara. Također cijena novoga ne smije biti ispod 600 američkih dolara. Microsoftova akcija traje do 20. listopada, jedina je šteta što je Microsoft akciju ograničio samo na SAD i Kanadu.

Više o samoj akciji možete saznati na službenim internetskim stranicama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.