Sci-Tech

Gaming

Beta Overwatcha završava sljedećeg tjedna

Beta Overwatcha završava sljedećeg tjedna

Beta prve Blizzardove pucačine započela je prije mjesec i pol dana, a budući da se radilo o zatvorenom testiranju, samo odabrani sretnici mogli su uživati u multiplayer napucavanju, javlja Bug.hr

Razvojni tim je odlučio kako je vrijeme da privremeno obustave testiranje i pozabave se povratnim informacijama koje su igrači davali u tom periodu.

Zatvorena beta završava 10. prosinca u 16 sati po našem vremenu, a u ovih tjedan dana do njenog završetka u Overwatch neće zakoračiti novi igrači.

Blizzard je u službenoj objavi odlučio podijeliti nešto informacija o dosadašnjem testiranju:

"Od početka Overwatch bete krajem listopada, igrači diljem svijeta željni junaštva borili su se u više od 900 tisuća mečeva. U tom istom periodu prikupili smo neprocjenjive informacije o našim serverima, glavnim sustavima poput matchmakinga i balansiranosti mapa i heroja zahvaljujući ne samo podacima, već i ogromnoj količini prijava bugova, prijedloga, kritika i iskustava koje ste vi podijelili", kaže objava.

Blizzardovci su zaključili kako je ova faza razvoja bila ključna, ali kako je sada vrijeme da se posvete obrati svih tih podataka i informacija. Ako ste sudjelovali u beti i želite timu još nešto poručiti, beta forumi će biti otvoreni do 18. prosinca.

Svi oni koji su sudjelovali u prvoj beti automatski će dobiti pozivnice kada nova beta započne tijekom siječnja, a hoće li primati još igrača i koliko znat će se prije početka drugog kruga testiranja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.