Politika

s a d

Trump: Harris će cijelu zemlju pretvoriti u kamp za migrante

Trump: Harris će cijelu zemlju pretvoriti u kamp za migrante
Screenshot Twitter

Malo više od tri tjedna do predsjedničkih izbora u SAD-u, kandidati Kamala Harris i Donald Trump održali su velike skupove.

Harris se obratila pristašama u Sjevernoj Karolini, koju je nedavno pogodio uragan Helena. Trump je nastupio u Arizoni, gdje je obećao da će, ako pobijedi, angažirati dodatnih 10 tisuća pripadnika granične policije kako bi zaustavili ulazak migranata iz Meksika.


- Ako Kamala dobije još četiri godine, cijela zemlja pretvorit će se u kamp za migrante. To nam se događa. Stižu milijuni i milijuni ljudi. Nakon moje pobjede 5. studenoga invazija migranata završava i počinje obnova naše zemlje, rekao je Donald Trump, republikanski kandidat za predsjednika SAD-a.

- Donald Trump želi plašiti ljude, stvarati strah, iskorištavati problem umjesto raditi ono što rade pravi vođe, a to je rješavati probleme. Meni je stalo do rješavanja problema. Kao predsjednica SAD-a, svakoga dana radit ću na rješavanju problema koji utječu na vas i vašu obitelj, rekla je Kamala Harris, demokratska kandidatkinja za predsjednicu SAD-a.


Reci što misliš!