Politika

ususret izborima

Erlić: Trudili smo se doprijeti do građana s jednim pozitivnim i konstruktivnim politikama

Erlić: Trudili smo se doprijeti do građana s jednim pozitivnim i konstruktivnim politikama

Aktualni ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić kaže kako je kampanja njihove koalicije promovirala ovih dana politike koje podižu standard hrvatskih građana.

Zadarski kandidati s liste HDZ-a u 9. izbornoj jedinici Šime Erlić, Josip Bilaver, Nikolina Baradić, Ante Babić i Jure Brižić družili su se jutros s građanima i simpatizerima stranke na Narodnom trgu u Zadru.

- Iza nas je jedna kratka i brza kampanja u kojoj smo mi nastojali i trudili se doprijeti do hrvatskih građana s jednim pozitivnim i konstruktivnim politikama koje obećavaju hrvatskom narodu rast, razvoj i prosperitet, dobar međunarodni ugled u Europi i svijetu – izjavio je drugi na listi, aktualni ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, dodavši kako su to politike koje podižu standard hrvatskih građana.

– Obećali smo i konkretne mjere koje možemo ostvariti od povećanja BDP-a per capita razvijenosti Hrvatske na 80% europskoga pa do povećanja prosječne plaće na 1600 eura neto kao i brojnih drugih stvari koje ćemo u slijedećem razdoblju ostvariti, rekao je Erlić naglasivši kako su u prethodnome mandatu, u Zadru i Zadarskoj županiji te cijeloj Hrvatskoj,  postigli iznimno puno.

- Nikada se više nije ulagalo u sve krajeve Hrvatske, nikada se u povijesti nije više ulagalo i u Zadar i Zadarsku županiju. Konkretna postignuća građanima su vidljiva, gdje god se okrenu. Temeljem tih ostvarenja, a ne temeljem šupljih obećanja i priča tražio obnovu povjerenja građana i za novi mandat u kojem ćemo se još više boriti i za interese Zadra i Zadarske županije, ali i za interese svih krajeva Hrvatske – zaključio je Erlić te pozvao građane da u srijedu 17. travnja izađu na birališta i podrže siguran put za Zadar, Zadarsku županiju i Hrvatsku.


Reci što misliš!