Politika

ususret izborima

Miro Bulj iz Zadra poručio mladima: Smijenimo ovu koruptivnu hobotnicu koja je zarobila Hrvatsku

Miro Bulj iz Zadra poručio mladima: Smijenimo ovu koruptivnu hobotnicu koja je zarobila Hrvatsku
Novi radio

Prvi na listi MOST-a u 9.izbornoj jedinici, gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, na Narodnom trgu družio se s građanima i poručio kako Plenkovićevoj vladi i koruptivnoj hobotnici dolazi kraj.

Pozvao je sve, pogotovo mlade, da se angažiraju te 17. travnja izađu na izbore s ciljem da se aktualna vlast smijeni.

Naglasio je kako je MOST uvijek bio uz građane, pogotovo kada je, kako je rekao bila ugrožena njihova sloboda za vrijeme covida uvođenjem covid potvrda. Podsjetio je kako je on jedini gradonačelnik koji nije uveo covid potvrde.

- Sloboda je iznad svega. Znači to ćemo štititi i braniti. Branit ćemo sigurnost naših građana, a to je granica. Borit ćemo se za sve naše obespravljene te za radnike. Mi ne prodajemo maglu. Mi radimo. Kad Jandroković kaže da će uvesti besplatne vrtiće u Hrvatskoj. ja sam to u Sinju napravio, svako dijete ima besplatan vrtić. Borit ćemo se i za naše mlade. Međutim, ja pozivam mlade: izađite na izbore i smijenio ovu koruptivnu hobotnicu koja je zarobila Hrvatsku, a vaš Zadar da ne govorim – naglasio je Bulj.

Na primjeru grada Sinja, kaže Bulj, mogu se primjeniti i ekonomske politike. Pita se zašto je porez na plaće u Sinju 18%, a u Zadru 20%? Optužio je HDZ-ovu vladu da je oduzela nadu mladima te ih potjerala van Hrvatske.

- 500 tisuća hrvatskih građana su uputili u druge države da bi došlo do izmjene stanovništva kako bi jeftinu radnu snagu dovodili u Hrvatsku. To je sve planski. To je sve Plenković sa briselskim ćatama potpisao. Uz to pobili su nam svu prasad kako bi Grlić Radman zaradio milijune na zbrinjavanju i spaljivanju – poručio je Bulj.

Pozvao je Zadrane da izađu na izbore.

- Zadrani izađite na izbore i mijenjajmo ovu koruptivnu hobotnicu, ove sluge Bruxellesa, koje rade za svoj uhljebnički interes, od županija kojih ima previše i koje služe samo za njihovo biračko tijelo. Jer njihovi će svi izaći na izbore, to je jasno. Ja zato vas pozivam – izađite i glasajte. Nebitno hoćete li meni dati glas. Glasajte za bilo koju političku opciju, pogotovi vi mladi, angažirajte se, ostanite u Hrvatskoj. Bili smo na bašoj strani i ostat ćemo na vašoj strani – zaključio je Bulj.


Reci što misliš!