Politika

Radeta izbačen zbog tri opomene

Sjednica Gradskog vijeća - žustra verbalna rasprava na granici fizičkog sukoba

Sjednica Gradskog vijeća - žustra verbalna rasprava na granici fizičkog sukoba
Dino Stanin/PIXSELL

Radeta izbačen sa sjednice, Aktualni sat skoro prekinut, pale nimalo lijepe riječi...

U tijeku je Aktualni sat zadarskog Gradskog vijeća kojem je prethodila burna rasprava već oko usaglašavanja Dnevnog reda. Točka izglasavanja proračuna skinuta je s Dnevnog reda s 14 glasova za i 10 protiv.

U nastavku je HDZ-ov vijećnik Bruno Milin čak predložio raspuštanje Gradskog vijeća, što je SDP-ov Danijel Radeta u ime stranačkog kluba odbio kazavši kako zadarsko Gradsko vijeće nikad nije bolje funkcioniralo.

Nastavljeno je s Aktualnim satom koji je skoro i prekinut. 

Sjednica Gradskog vijeća Grada Zadra Sjednica Gradskog vijeća Grada Zadra

Radio Zadar prenosi kako je sve je završilo skoro i s fizičkim sukobom vijećnika i vladajućih, naime Radeta je s govornice održao mogli bismo reći jedan predizborni govor, bio je dosta oštar, napao je gradonačelnika i gradsku vlast, prvo je počeo da 34 godine već vlada HDZ ovim gradom, pa je zatim napao gradonačelnika da štiti nasilnike, lopove i ono što je posebno odjeknulo - pedofile.

Naravno on se referirao na nedavni slučaj jednog zadarskog nastavnika koji je osumnjičen za bludne radnje prema djeci, on se trenutno nalazi u pritvoru, na jednu takvu optužbu svi su se u gradskoj vlasti digli na noge, čuo sam pročelnika resornog Nekića kojeg je Radeta također prozvao za taj slučaj, kojega je čak i opsovao te je napustio Vijeće, za njim je krenuo Radeta, no tu je nastala žustra verbalna rasprava i na hodniku, no sve je evo završilo na riječima, nimalo lijepima - javio je Filip Buzov za radio Zadar.

Radeta je napustio sjednicu Gradskoga vijeća jer to mu je bila ujedno i treća opomena. 


Reci što misliš!