Politika

BIBINJCI ČVRSTO ZA HDZ

Svečano obilježena 34. godišnjica osnutka HDZ Bibinje

Svečano obilježena 34. godišnjica osnutka HDZ Bibinje

Bibinjci su uvijek bili čvrsto uz HDZ jer naša stranka jamči konstantan rast i razvoj te štiti domoljubne vrijednosti - glavna je to poruka sa svečanog obilježavanja 34. godišnjice osnutka HDZ Bibinje.

U prepunom društvenom domu su se okupili članovi i simpatizeri iz Bibinja i okolice predvođeni stranačkim utemeljiteljima.

Politička stabilnost i kontinuitet zaslužna je za snažan razvoj Općine Bibinje i cijele Zadarske županije. Odlična suradnja s Vladom Republike Hrvatske zalog je i niza budućih projekata, koji će doprinijeti dodatnom razvoju i poboljšanju kvalitete života naših stanovnika.

U mandatu Vlade Andreja Plenkovića zabilježen je rekordan rast plaća, a vodeći smo u Europi po porastu stope BDP-a u posljednjem kvartalu. HDZ jamči nastavak tog niza, jer ima stručne i kompetentne ljude, a nova financijska omotnica EU pruža nam nikad veće prilike za dodatan rast i razvoj.

HDZ domoljublje pokazuje konkretnim djelima - povećana su prava hrvatskim braniteljima, uvedena je neradna nedjelja kako bi se djelatnici iz trgovina mogli posvetiti obitelji, usvojen je Zakon o hrvatskom jeziku, vratili smo povijesni datum Dana državnosti 30.5., a 18.11. je neradni dan u spomen na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Uz to, Hrvatska je nikad bolje međunarodne pozicionirana i uživa veliki ugled u svim euroatlanskim asocijacijama, gdje je naš put zacrtao prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman – poručeno je na svečanoj akademiji na kojoj su, uz općinskog načelnika Šimu Sekulu, okupljene pozdravili i župan Božidar Longin, državni tajnik Josip Bilaver, predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta te ministar Šime Erlić, izaslanik predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića.
 


Reci što misliš!