Politika

#pag

Dinka Maržić je nova vijećnica Gradskog vijeća Grada Paga

Dinka Maržić je nova vijećnica Gradskog vijeća Grada Paga
Radio Pag

Gradsko vijeće Grada Paga ima novu članicu vijeća. To je Dinka Maržić, koja je bila na koalicijskoj listi HDZ- Modes- NS Reformisti, pobjedničke liste koja je osvojila veliku većinu u Gradskom vijeću.

Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća je obrazložila da je 7. prosinca ove godine zaprimljen zahtjev vijećnika Davora Fabijanića, vijećnika sa zajedničke izborne liste Hrvatska demokratska zajednica - HDZ, Moderna demokratska snaga - MODES i Narodna stranka - REFORMISTI, za stavljanje u mirovanje svog mandata zbog nespojive dužnosti obzirom da je imenovan za direktora tvrtke "Pag - turizam d.o.o.". Jasna Magaš je nadalje navela: " Obzirom da je Davor Fabijanić na mjesto vijećnika izabran na lokalnim izborima u svibnju ove godine sa zajedničke liste HDZ, Modes, Reformisti, dostavljen je prijedlog kojim umjesto dosadašnjeg vijećnika Davora Fabijanića za vijećnicu u Gradskom vijeću Grada Paga predlaže gospođu Dinku Maržić iz Paga. "

Nakon što je obrazložila razloge stavljanja u mirovanje mandata Davora Fabijanića i razlog zbog kojeg Dinka Maržić preuzima mjesto vijećnice, Jasna Magaš je pozvala Dinku Maržić na svečanu prisegu. Dinka Maržić je svečano prisegnula te je potpisala i tekst svečane prisege i time postala i službeno vijećnica Gradskog vijeća Grada Paga.

​​

Reci što misliš!