Politika

izrazio negodovanje

SDP-ov Daniel Radeta objavio Ričardovu osmrtnicu: "Nedljeti se sam zakopa"

SDP-ov Daniel Radeta objavio Ričardovu osmrtnicu:
Dino Stanin/PIXSELL

Daniel Radeta, predsjednik GO SDP-a Zadar, koji nije danas mogao nazočiti sjednici Gradskog vijeća zbog protesta Marjane Botić, izrazio je negodovanje na svom Facebook profilu, priloživši kao ilustraciju "Ričardovu osmrtnicu" pod nazivom "Igrokaz performera, kukavica i vucibatina"

Njegovo obraćanje donosimo u cijelosti:

"Upravo završava sjednica Gradskog vijeća na kojoj nam je, unatoč tom što imamo potvrde, zabranjen ulaz od strane zaštitara. Nakon poziva policije i traženja da nam se omogući ulaz na sjednicu, isti su mi rekli da sami maknemo vijećnicu Marjanu Botić ako mislimo ući. U međuvremenu, HDZ nam je ponudio da uđemo kroz prozor ako mislimo ući na sjednicu, na što naravno nismo pristali.

62642b8a06e20cc793b2d71475605d32.jpg?v=2Birani smo od strane građana da bi sudjelovali u sjednicama, a ne da bi se skrivali i ulazili kroz prozor, a gradonačelnik Branko Dukić, Gradska uprava i policija morali su nam omogućiti i osigurati neometan rad.

Nažalost, zbog svih ovih događaja naši Amandmani nisu mogli doći na Dnevni red, ali zadovoljstvo je vidjeti kako su barem mali dio onog što smo pripremili, prepisali Enio Meštrović i Akcija mladih pa su umirovljenici dobili dio od onog što su u konačnici trebali i zaslužili.

Naš Amandman ubuhvaćao je veći broj korisnika, to jest, umirovljenika i djece koja žive u riziku od siromaštva. Otprilike oko 7400 naših Zadranki i Zadrana trebali su dobiti božićnicu ili bon.

Na kraju su mnogi izvisili zbog dogovora Enia Meštrovića i HDZ-a koji su izglasali rebalans proračuna i novu financijsku inekciju od 2,5 mil. kuna za KK Zadar.
Ova ponovno uzalud utrošena sredstva, nisu nikakva pomoć klubu i spašavanje KK Zadra, već isključivo nastavak agonije i spašavanje zadarskog HDZ-a".
 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti