Politika

naljutili ga zastupnici

Jandroković kršiteljima dogovorenog: Pa nismo šibicari!

Jandroković kršiteljima dogovorenog: Pa nismo šibicari!
Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića u petak je razljutilo što se dio zastupnika oglušio na dogovor da zbog sprječavanja zaraze koronavirusom u dvorani budu tek po dva predstavnika zastupničkih klubova te im je poručio "pa, nismo šibicari".

"Pa što je to, jedno se dogovorimo, a vi počnete varati kao da smo na ulici i igramo se šibicarenja", rekao je zastupnicima koji su se oglušili o pravilo da u dvorani mogu biti samo po dva predstavnika svakog kluba te su nastavili ulazili u dvoranu u kojoj se danas raspravlja o Vladinim travanjskim mjerama pomoći gospodarstvu.

"Postigli smo dogovor da premijeru i ministrima mogu replicirati samo zastupnici koji su u ime kluba u dvorani, dakle po dvojica, Most je već prijavio tri, vidim da je zastupnik Sladoljev došao s istom namjerom, dolazi i kolega Maras... Pa nismo šibicari", rekao je Jandroković zastupnicima.

Zbog sprječavanja zaraze koronavirusom Sabor je uveo stroge mjere zaštite, u dvorani mogu biti najviše po dva predstavnika svakog kluba, zastupnici poštuju socijalnu distancu, nemaju stolove, a govornica za koju izlaze dezinficira se poslije svakog govornika.


Reci što misliš!