Politika

komentar

Premijer o šefu APN-a: Razgovarat ću sa Štromarom, vidjet ćemo što ćemo poduzeti

Premijer o šefu APN-a: Razgovarat ću sa Štromarom, vidjet ćemo što ćemo poduzeti
Davorin Visnjic/PIXSELL

Kako je otkrio RTL, Žunić je moćni HDZ-ovac koji je u ime APN-a sjedio i u povjerenstvu koje odlučuje o POS-ovim stanovima.

Državna Agencija za promet i posredovanje nekretninama u Zadru je 2019. izgradila POS-ove stanove da pomogne obiteljima koje bi po cijenama znatno nižim od tržišnih mogle riješiti stambeno pitanje.

A onda je za manje od 1000 eura po četvornom metru, ondje, zajedno sa sinom, stan kupio zamjenik direktora te agencije, a danas prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić.

Kako je otkrio RTL, Žunić je moćni HDZ-ovac koji je u ime APN-a sjedio i u povjerenstvu koje odlučuje o POS-ovim stanovima.

"Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći, a trebao bi servisirati usluge građana", rekao je Krešimir Žunić, HDZ-ov v.d. direktora APN-a u razgovoru s RTL-ovom novinarkom.

Što premijer kaže o slučaju?

"Neobična izjava i cijela ta situacija, imat ću razgovor s ministrom Štromarom, vidjet ću o čemu se radi i što ćemo poduzeti. Nisam imao informacije o tome... Ništa dobro nisam vidio u tome", rekao je Plenković u srijedu.


Reci što misliš!