Politika

bira se vodstvo stranke

Gradski SDP nakon sastanka od dva i pol sata i dalje bez konkretne odluke

Gradski SDP nakon sastanka od dva i pol sata i dalje bez konkretne odluke

Nakon dva i pol sata sastanka iza zatvorenih vrata zadarskih SDP-ovaca i povjerenika Nikše Vukasa konkretne odluke jučer ipak nije bilo. Sastanak je bio konstruktivan i buran, a konkretne odluke o izboru vodstvu donijet ćemo na idućem sastanku, kazao nam je povjerenik Vukas.

Zadarski SDP-ovci izjave nakon sastanka nisu željeli dati.

"Bio je prvi inicijalni sastanak s članovima. Bilo je žustro, bilo je konstruktivno, otvoreno smo jedni drugima kazali što mislimo i u narednom periodu će biti jedan novi sastanak i na tom sastanku ćemo odrediti smjernice što dalje vezano za izbore za predsjednika Gradske organizacije Zadar i Gradskog odbora.

Kad bi se to moglo dogoditi, u kojem roku? 

"Statutom je određeno, maksimalni rok je 180 dana. Ovo je jedan prvi inicijalni sastanak. Meni je u interesu da s članstvom SDP-a na neki način konstruktivno zajednički donosimo odluke, ne da to bude nekako nametanje. Ovo je bio prvi sastanak. Prvi sastanci su uvijek najgori i najburniji. Drugi sastanak koji bude će biti konstruktivniji i na tom sastanku ćemo odrediti daljnje smjernice vezano za izbore za rukovodstvo."

Što se tiče Gradskog vijeća, odnosno vijećnika?

"Nismo se danas toga dotakli, u nekom kratkom vremenskom periodu ćemo riješiti i taj problem", rekao je za Radio Zadar povjerenik Nikša Vukas.


Reci što misliš!