Politika

bjegunac za tipkovnicom

Bjegunac Todorić žestoko napao premijera: "Plenković laže"

Bjegunac Todorić žestoko napao premijera:

Bjegunac Ivica Todorić i večeras se oglasio na svojem blogu. Ovog puta na meti njegovih kritika našao se HDZ-ov premijer Andrej Plenković.

"Premijer Plenković ponovno je danas iznio neistinu koja je, zasigurno, za cilj imala obmanjivanje javnosti. Naime, gospodine Plenkoviću, na web stranicama Agrokora nema transparentnosti i objava o svim aktivnostima izvanredne uprave, i to nije, kako vi kazete, nikakva mistifikacija, nego vrlo jasna činjenica.

Na web stranicama nema informacija o roll up kreditu i kriminalnom pogodovanju strvinarskom Knighthead fondu kojemu je vaš transparentni Ramljak dao povlaštene informacije prije nego ste ga Vi imenovali izvanrednim povjerenikom.

O "transparentnom" Ramljaku

Taj isti Vaš transparentni izvanredni povjerenik, davši povjerljive informacije američkim strvinarima, omogućio im je da kupe obveznice nominalne vrijednosti od 300 milijuna za samo šezdesetak milijuna. A onda je transparentno krenuo u roll up u kojem strvinari sudjeluju s 500 milijuna.

No, u tom transparentnom aranžmanu, Ramljak i ministrica Dalić otkupe obveznice strvinara koje su platili manje od 60 po nominalnoj vrijednosti za 268 milijuna eura! I to nije sve - Agrokor im je transparentno i dalje dužan 500 milijuna plus kamate, a oni pod hipotekom imaju Agrokorovu vrijednost od milijarde. To nije mistifikacija gospodine Plenkoviću.

To je vaša transparentnost i vjerodostojnost!", napisao je Todorić.


Reci što misliš!