Politika

HSU

HSU: Brucker i Škrinjar izigrali su i prevarili naše birače!

HSU: Brucker i Škrinjar izigrali su i prevarili naše birače!

"Brucker i Škrinjar izigrali su i prevarili naše birače, najugroženiju socijalnu kategoriju, zbog promoviranja vlastitih interesa"

"Za prebačaj gospode Leopolda Bruckera i Josipa Škrinjara iz naše stranke u HSLS doznali smo preko medija. Moram priznati da smo nešto takvo i očekivali jer smo osjećali da postoje slični kontakti, međutim od čovjeka koji je nas doveo u stranku odlazak na ovakav način nismo mogli ni zamisliti" rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Branislav Jelinić, predsjednik županijskog odbora HSU-a.

Jelinić je naglasio kako se ovakva 'politička kontaminacija' , po njegovim riječima, dogodila u stranci gdje se to najmanje moglo očekivati.

"Brucker i Škrinjar izigrali su i prevarili naše birače, najugroženiju socijalnu kategoriju, zbog promoviranja vlastitih interes. Podcijenjeni su i marginalizirani ljudi koji su takve osobe gurali i glasovali za njih" kazao je Jelinić, a na njega se nadovezao predsjednik gradskog vijeća HSU-a Duško Vuković:

"Bilo bi moralno i pošteno kada bi svoje mandate vratili stranci, time bi se bar donekle iskupili za sve učinjeno."

U HSU su se dotakli i poskupljenja sindikalnih košarica i cijene nafte te sljedećih lokalnih izbora na kojima će nastupiti sa socijalno orijentiranim programom.

"Nešto je potrebno napraviti jer bi se uskoro mogla stvoriti kritična masa kojoj će jedini izbor ostati da izađe vani na ulice" najavili su 'umirovljenici'.


Reci što misliš!