Politika

Hrvatska stranka umirovljenika

Tomislav Kurtov HSU-ov kandidat za pakoštanskog načelnika

Tomislav Kurtov HSU-ov kandidat za pakoštanskog načelnika

Uz HSU-ova kandidata za načelnika općine Pakoštane Tomislava Kurtova, kao njegov zamjenik spominje se Goran Barešić, dok lista vijeća još uvijek nije formirana

U Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, jutros je predstavljen HSU Pakoštane, te njihov kandidat za pakoštanskog načelnika - Tomislav Kurtov.

Uz njega, Branislav Marketin, predsjednik Općinske organizacije Pakoštane, Hrvatske stranke umirovljenika, predstavio je program te stranke za Pakoštane, u nadolazećim lokalnim izborima.

Spočitavši općini Pakoštane, kako se svo vrijeme 'maćehinski' odnosi prema ostalim mjestima u općini - Vrgadi, Vrani i Dragama,  Marketin je naglasio kako je došlo vrijeme za promjene i ravnopravno djelovanje u svim mjestima koje obuhvaća ta općina.

Tomislav Kurtov, privatni poduzetnik i umirovljenik, izrazio je nezadovoljstvo aktulanom vlašću u općini, te kazao je kako ona treba više pažnje posvetiti svojim umirovljenicima, kojih ima oko 1500 i većina ih je slabog imovinskog stanja. Predložio je oslobođenje od općinskih davanja i pomaganje u financijskom ili bilo kojem drugom pogledu.

Uz HSU-ova kandidata za načelnika općine Pakoštane Tomislava Kurtova, kao njegov zamjenik spominje se Goran Barešić, dok lista vijeća još uvijek nije formirana.

Pakoštanski HSU-ovci najavili su  kako na ove izbore izlaze samostalno, te da stranka neće koalirati s nijednom drugom.

 

 


Reci što misliš!