Politika

SDP

Antičević-Marinović: Vrančić se ne želi sučeliti sa mnom, licem u lice

Antičević-Marinović: Vrančić se ne želi sučeliti sa mnom, licem u lice

'Vrančić je odbio sučeljavanje samnom na lokalnoj televiziji, a to je ništa drugo doli znak straha i skrivanje pred građanima'

Kandidatkinja koalicije SDP-HNS-SHUS za gradonačelnicu grada Zadra, Ingrid Antičević-Marinović, medijima je, uoči lokalnih izbora koji se održavaju u nedjelju, 17. svibnja, poslala sljedeće priopćenje:

Na ovim lokalnim izborima u gradu Zadru građani imaju priliku birati između dva kandidata, Zvonimira Vrančića ispred koalicije HDZ-HSP-HSLS-HSU i mene kao kandidatkinje koalicije SDP-HNS-SHUS.

Polazeći od činjenice da se gradonačelnik po prvi puta bira neposredno, dakle glasa se za osobu, a ne za listu, više nego ikad prije postoji potreba da se dva kandidata sučele pred zadarskom javnosti i predstave sebe i svoje programe. To se do danas nije dogodilo, a mala je šansa da će s dogoditi dan prije izborne šutnje.

Razlog je samo jedan, nevoljkost Zvonimira Vrančića da se sa mnom sučeli licem u lice, bez podrške stranačke mašinerije i propagande. Neke od osnova mog programa su transparentnost i čisti računi pred građanima, a ja osobno kontakt s građanima smatram osnovom dobre vlasti i na kraju krajeva, nemam se potrebu skrivati pred građanima.

Vrančić, za razliku od mene, takvu potrebu očito ima. Njemu je omogućeno da sam nastupi na jednoj loklnoj televiziji, no to je u ovoj priči manji problem. Veći je problem što je izričito odbio sučeljavanje sa mnom na istoj televiziji. To je ništa drugo doli znak straha i skrivanje pred građanima, stoji u priopćenju Ingrid Antičević-Marinović.

 


Reci što misliš!