Politika

Antičević-Marinović ili Ivančević?

Zadarski SDP u studenom bira stranačke predsjednike

Zadarski SDP u studenom bira stranačke predsjednike

Dosadašnja predsjednica Ingrid Antičević-Marinović će se opet kandidirati, a kao njen protukandidat neočekivano se pojavio gradski vijećnik stranke Željko Ivančević

Zadarski SDP-ovci će na unutarstranačkim izborima, koji će se dogoditi u studenom, prvi put birati svoje predsjednike na principu jedan član-jedan glas. Taj princip je već primijenjen pri izboru predsjedničkog kandidata stranke, a izlaznost je bila jako dobra, kažu iz stranke.

Dosadašnja predsjednica Ingrid Antičević-Marinović će se opet kandidirati, a kao njen protukandidat neočekivano se pojavio gradski vijećnik stranke Željko Ivančević.

Na županijskoj razini, za predsjednika su se kandidirali virski načelnik i dosadašnji zamjenik predsjednika Kristijan Kapović, predsjednik kaljskog SDP-a i kandidat za župana na zadnjih izborima Duško Vidov te Duško Polovina.

Kako doznajemo, dosadašnji predsjednik Svetko Šarić se nakon dva mandata na čelu županijskog SDP-a neće ponovno kandidirati. Osim predsjednika ogranaka, u studenom će se birati i potpredsjednici, članovi predsjedništva i gradskih i općinskih odbora SDP-a.


Reci što misliš!