Politika

Zakon o javnoj nabavi

Antičević-Marinović prozvala Odvodnju za namještanje natječaja

Antičević-Marinović prozvala Odvodnju za namještanje natječaja

Vijećnica Marinović upitala je gradonačelnika i što će poduzeti protiv odgovorne osobe koja je kriva za namještanje natječaja. Gradonačelnik Vrančić je odgovorio da nije upoznat sa slučajem, te će ga provjeriti i o njemu izvijestiti javnost

SDP-ova Ingrid Antičević Marinović na aktualnom satu sjednice Gradskoga vijeća zadarsku Odvodnju je prozvala za namještanje natječaja u slučaju postupka javne nabave kemikalija za obradu otpadnih voda,objavio je HR Radio Zadar

Vijećnica Marinović upitala je gradonačelnika i što će poduzeti protiv odgovorne osobe koja je kriva za namještanje natječaja. Gradonačelnik Vrančić je odgovorio da nije upoznat sa slučajem, te će ga provjeriti i o njemu izvijestiti javnost.

"Nije izabran najbolji ponuđač koji je imao najpovoljniju cijenu, a uvijek govorite da izabirete upravo takve, nego je izabran onaj koji je, kako kaže Odvodnja, imao najbolju dobit. To je suprotno zakonu o javnoj nabavi", rekla je Antičević-Marinović, na što je gradonačelnik Vrančić odgovorio:

"Ja mogu samo reći da sam primio prigovore drugih naših trgovačkih društava što se tiče javne nabave. Ja sam intervenirao pa ću tako i u ovom slučaju. Sve što se danas rekli, ispitat ćemo", poručio je Vrančić.


Reci što misliš!