Politika

Kritika Vladi

Antičević-Marinović: Ova vlast neće dočekati jesen!

Antičević-Marinović: Ova vlast neće dočekati jesen!

Antičević-Marinović podsjetila je kako državni proračun ima rupu od 1,9 milijardi kuna

Predsjednica GO SDP-a Zadar Ingrid Antičević-Marinović na današnjoj je konferenciji za novinare izjavila kako je sigurna da su u Hrvatskoj nužne promjene, počevši od same vlasti:

"Ako ne učine nešto da se promjeni katastrofalno stanje u kojem se država nalazi, ova vlast neće potrajati do jeseni", poručila je Antičević-Marinović te dodala:

"Hrvatska se nalazi u strateškoj krizi i puca po svim šavovima! A naša vlada i premijerka pucaju od smijeha. Sve što su provodili, radili su nekim zaobilaznim putevima, sa figom u džepu..a ljudima je sve teže dok je to to društvo s neograničenom neodgovornosšću na vlasti", rekla je predsjednica zadarskog SDP-a.

Antičević-Marinović podsjetila je kako državni proračun ima rupu od 1,9 milijardi kuna:

"Nezaposlenih je sve više, a postojeća radna mjesta su ugrožena. Do takve situacije nas je dovela sadašnja vlast sa svojom nepostojećom ekonomskom politikom", zaključila je Ingrid Antičević-Marinović.

SDP-ova gradska vijećnica Omerka Šarić-Frantov ovom je prilikom kritizirala gradsku vlast, rekavši kako Grad još nije isplatio stipendije studentima, kasne i naknade za rodilje, a Grad ulaže 10 milijuna kuna za nogometni stadion.


Reci što misliš!