Politika

Sjednica

Osnovan Savjet za branitelje SDP-a

Osnovan Savjet za branitelje SDP-a

Za svog predsjednika, savjet je izabrao Dragana Ranja, za potpredsjednika Šimu Radulića te za tajnika Damira Berkovića

U sklopu svojih redovitih aktivnosti, Županijska organizacija SDP-a, održala je 25. studenog 2010. konstituirajuću sjednicu savjeta za branitelje.

Osnivačkoj sjednici, pored predsjednice Županijske organizacije Renate Sabljar Dračevac i tajnika Nikole Turčinova, te predsjednika Općinskog odbora Preko Ratka Radulića, prisustvovali su branitelji Duško Vidov, Rudolf Katić, Antun Novoselović, Slavka Svirčić, Dragan Ranj, Damir Berković, Damir Buškulić, te Šime Radulić.

Za svog predsjednika, savjet je izabrao Dragana Ranja, za potpredsjednika Šimu Radulića te za tajnika Damira Berkovića. Prema statutarnim odredbama, ovoj izbor tek treba potvrditi i Županijski odbor SDP-a.

Svrha savjeta SDP-a, pa tako i ovog za branitelje je okupljanje branitelja članova SDP-a ali i onih koji nisu nužno članovi, ali su opredijeljeni za aktivno djelovanje na prepoznavanju i artikuliranju specifičnih problema i potreba braniteljske populacije.

Na taj način SDP, na najbolji mogući način, potiče proaktivno djelovanje svakog pojedinca u osmišljavanju i provođenju politika stranke.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.