Politika

Susret s građanima

Antičević Marinović: Građani jedva spajaju kraj s krajem!

Antičević Marinović: Građani jedva spajaju kraj s krajem!

Danas je u prostorijama zadarskog SDP-a saborska zastupnica SDP-a, Ingrid Antičević Marinović, upriličila razgovor s građanima, kojega provodi već godinama i koji uvijek bilježi dobar odaziv.

'Moram kazati da mi je, od kada provodim susrete s građanima, danas bilo posebno teško', kazala je Antičević-Marinović.

'Ova vlast mora shvatiti da su njihovi građani doslovno gladni i očajni, neovisno o tome radi li se o starijim ili mlađim generacijama. Jedna žena koja boluje od raka ne može dobiti alimentaciju već deset godina, godinama se rastežu postupci, dok, s druge strane, kada se radi o bankama, T-com-u i sličnima, sve ide brzo'. S kojim pravom ta brzina ne ide na ruku građanima, pita se Antičević Marinović.

Životi su ugroženi, kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i na našem području, a vladajući se smiju, smatra Antičević Marinović. 'Bilo je i nekoliko branitelja, otvorili smo pitanje obnove, nepravdi. Svjesni su kako jednaka količina nepravde nije zatekla samo njih, već se širi cijelom državom'.

'Jedna prodavačica donijela mi je bilježnicu kako bi mi pokazala da ljudi sve više kupuju na dug. Bio je jedan građanin koji jedva spaja kraj s krajem, no on nije došao da se potuži zbog sebe, već zbog palmi kod crkve Svetoga Šime. Ova vlast ulaže u beton kako bi mogla puniti tko zna čije džepove i izmišljaju se poslovi da bi se mešetarilo, a ne spašavalo ljudski život', bila je oštra Antičević-Marinović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.