Politika

Gradsko vijeće

Ingrid Antičević: "Riješite probleme ili dajte ostavku"

Ingrid Antičević:

Vijećnici SDP-a u zadarskom Gradskom vijeću danas su na konferenciji za novinare prozvali HDZ-ovu vlast da je Grad dovela do bankrota, navodeći brojne primjere - od stanja u košarkaškom klubu Zadar, rezanja socijalnih prava i nenamjenskoga trošenja novca, javlja Radio Zadar.

Iako većina problema koje su istaknuli seže u dalju i bližu prošlost, spomenuli su da se grad mjenicom od tri milijuna kuna zadužio kod jedne poslovne banke, kako bi košarkašima u veljači uplatio taj novac.

Zbog svega toga Ingrid Antičević Marinović poručuje gradonačelniku Vrančiću da podnese ostavku ukoliko ne zna ili ne želi riješiti sve goruće gradske probleme. 

'Iscrpili ste polovicu svog mandata, ali ste u tom vremenu uspjeli iscrpiti svo povjerenje i strpljenje građana. Ova vlast je pokazala da su im građani na posljednjem mjestu, da su posljednja rupa na svirali - zbog toga pozivam gradonačelnika neka prione riješenju problema koje smo i mi nudili, a ne da stalno traži opravdanja. Prema tome, ukoliko to nije u stanju učiniti, ako ne zna, ne može i neće, neka dade ostavku.' 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.