Politika

Svi na posao, posao za sve

Milanovićev slogan za izbore: Svi na posao, posao za sve

Milanovićev slogan za izbore: Svi na posao, posao za sve

Svi na posao, posao za sve - ono je što nudi SDP, a model koji mi nudimo je "Život i politika bez korupcije" - ustvrdio je Milanović

Iako je Hrvatska u izbornoj godini, mi nemamo datum izbora što nije uobičajeno niti je potpuno normalno, poručio je Zoran Milanović na početku sjednice Glavnog odbora SDP-a u subotu. Rekao je da kad god bili izbori, SDP će za njih biti spreman, prenosi 24sata.hr

Osvrnuo se i na pristupanje Europskoj uniji rekavši da se SDP nikome ne mora opravdavati je li za ulazak u EU ili ne. Milanović kaže da pregovore jednostavno treba završiti što prije. Za kraj objavio je SDP-ov moto s kojim počinju borbu za mjesta u Saboru. 

- Svi na posao, posao za sve - ono je što nudi SDP, a model koji mi nudimo je "Život i politika bez korupcije" - ustvrdio je. 

Hrvatska je u razvojnom smislu talac politike HDZ-a i Vlade, jer su vladajući sve podredili završetku pregovora s EU te popravljanju svog rejtinga, a Vlada ništa ne poduzima da bi se loša gospodarska situacija popravila, stav je Glavnog odbora SDP-a. Tvrde da su vjerani politici udruživanja u EU, ali im je i cilj da se uz to omoguće reforme i promjene koje će osigurati bolji život građana, rast zaposlenosti i gospodarski rast. Inzistiraj da se u realnom vremenu utvrdi datum parlamentarnih izbora.

- Izgleda da datum izbora postaje presudno gospodarsko pitanje razvoja Hrvatske i podizanja životnog standarda i zapošljavanja u Hrvatskoj i zato inzistimamo da se datum što prije utvrdi - izjavio je predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.