Politika

Predizborna utrka

Zagrebačka nezavisna lista predstavila program Zagreb 2021.

Zagrebačka nezavisna lista predstavila program Zagreb 2021.

Zagrebačka nezavisna lista predstavila je danas program Zagreb 2021. poručivši da žele da Zagreb postane suvremeni grad i lider regije.

Kako su priopćili iz stranke program se sastoji od pet strateških projekata za razvoj grada i poboljšanje života građana.

To su: Tesla - čiji je cilj sagraditi optičku mrežu; Zeleni grad - koji uključuje obnovu pročelja uz pomoć sredstava iz EU fondova; Poduzetnički grad - projekt koji će rasteretiti poslovanje poduzetnika i obrtnika; Projekt revitalizacije kulturno-turističkih sadržaja - za privlačenje novih gostiju; i projekt Zagreb je moj grad - koji će decentralizirati upravljanje gradom.

"Vizija ZNL-a je da Zagreb postane suvremeni grad, lider regije koji će se ponositi tradicijom, kulturom i inovacijama. Mi želimo razvojnu strategije i planiranje koja će unaprijediti grad. Zagreb 2021 je platforma koja će to omogućiti", rekla je predsjednica stranke Tatjana Holjevac te dodala kako će ti projekti omogućiti informatički i poduzetnički razvoj grada, smanjiti potrošnju energije i građanima donijeti niže račune za grijanje, uljepšati izgled grada i povećati cijene nekretnina te dovesti do novih radnih mjesta.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.