Politika

Zzainteresiran za gradonačelničku funkciju?

Sprema li HDZ iznenađenje za Zadar?

Sprema li HDZ iznenađenje za Zadar?

Na sinoćnjoj sjendici županijskog HDZ-a jednoglasno je odlučeno da Stipe Zrilić bude kandidat za župana, a za dožupana Božidar Longin. Potvrdio je to jutros predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta koji ističe da će odluka o kanididatu za gradonačelinika Zadra biti donesena polovicom ožujka, javlja radio Zadar

"Mislim da nije potrebno previše žuriti, nije potrebno ni građane opterećivati s kandidatima. Moj je stav da je prva polovica ožujka najbolje vrijeme da se izađe s kandidatima. Postoje razne kombinacije da ne kažem špekulacije pa i sam se često iznenadim kad pročitam nešto u medijima, ali to je posao medija. Prije nego odlučimo ne mogu govoriti o bilo čemu" - rekao je Kalmeta.

Na pitanje, je li zainteresiran za gradonačelničku funkciju, Kalmeta je rekao da ga prvenstveno zanima pobjeda na lokalnim izborima.

"U to sam apsolutno siguran, jer sve ono što je dosad napravio HDZ u Zadru i Zadarskoj županiji, s obzirom na programe koje imamo za sljedeći četverogodišnji mandat, s obzirom na kvalitetne ljude i borbu za interese ovoga grada, ja sam siguran da ćemo pobijediti i u Zadru i u Županiji i u većini jedinica lokalne samouprave" - istaknuo je Kalmeta.

radio Zadar/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.