Politika

Prepucavanje na društvenim mrežama

Pogledajte što je Anka Mrak Taritaš poručila predsjednici

Pogledajte što je Anka Mrak Taritaš poručila predsjednici

Anka Mrak Taritaš odnedavna je vrlo aktivna na društvenim mreža, pogotovo na Twiteru, gdje se njezine objave mogu naći pod hashtagom #AnkajeMrak.

Danas je na svom twitter profilu poručila predsjednici Kolindi Grabar Kitarović kao odgovor na njezin "ironični" status na Facebooku:  "Može se biti ironičan na temu Suićeve kuće ili Vlaka u snijegu, ali ne i na temu ustavnih ovlasti. Pogotovo onih koje nemaš"

Ubrzo je stigao i novi tvit kako ne bi bilo zabune: 

Podsjećamo, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović je dva dana ranije objavila na svom Facebook profilu sljedeći napis, ilustriran fotografijom na kojoj su ona i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić:

[MIGRANTSKA KRIZA] KGK - "Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Saturday, October 17, 2015
 

"Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav."

Kada je izazvala salve reakcija iz Vlade, ali i javnosti, branila se tvrdnjom da se radilo o ironiji, a je to učinila preko Facebooka, a ne službeno. Kao da su dosadašnje izjave i objavena Facebookubile neslužbene.

Osim ove današnje primjedbe na račun predsjednice, Mrak Taritaš se ponovno posredno narugala HDZ-u, odnosno Tomislavu Karamarku i dijelu predizbornog programa HDZ-a koji se odnosi na izdavanje građevinskih dozvola.

"Što bi netko radio pet dana, ona uradi za jedan", kaže se u videu objavljenom na YouTube kanalu ministrice.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.