Politika

Petrov neće podnijeti ostavku, a Grmoja opravdava potpis ovjeren kod javnog bilježnika

Petrov neće podnijeti ostavku, a Grmoja opravdava potpis ovjeren kod javnog bilježnika

MOST-ovac Juro Martinović sinoć je u Otvorenom izjavio kako će s Domoljubnom koalicijom potpisati koalicijski ugovor, a znamo svi kako je šef MOST-a Božo Petrov potpisao i ovjerio kod javnog bilježnika da neće koalirati niti s SDP-om niti s HDZ-om.

Pitali smo glasnogovornika MOST-a Nikolu Grmoju hoće li sad Božo Petrov podnijeti ostavku jer je prekršio svoje obećanje dano javnosti, na što nam je Grmoja odgovorio da nisu prekršili obećanje.

"Ako dođe do sastavljanja reformske Vlade kako bismo se osigurali da će se određene reforme i provesti morat ćemo zajednički potpisati Ugovor o reformskoj Vladi, a ne koalicijski ugovor. Kada smo izlazili na izbore i potpisivali izjavu da nećemo nikoga podržati dva su čovjeka samo mogli postati premijeri, a to su Karamarko ili Milanović. Izborili smo se za nestranačkog mandatara i sad je očito da smo uspjeli u tome da Tomislav Karamarko i Zoran Milanović neće biti premijeri.

Dakle, ako dođe do sastavljanja Vlade ona će biti reformska i morat ćemo potpisati Sporazum o reformskoj suradnji u koji ćemo unijeti i promjene koje nastojimo provesti kao i prolazna vremena i obvezu evaluacije provedenog", rekao je Grmoja za Index.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.