Politika

Sinčić u Saboru

Sinčić: U dijelu hrvatskih institucija postoje faraoni koji misle da ne moraju poštovati zakone

Sinčić: U dijelu hrvatskih institucija postoje faraoni koji misle da ne moraju poštovati zakone

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić progovorio je u Saboru o problemima koje vidi u hrvatskim institucijama. Njegov istup, koji je Živi zid objavio na svojem Facebooku, prenosimo u cijelosti.

 

"Institucije u Hrvatskoj ne odgovaraju na upite građana. Kolike su ekonomske i zdravstvene štete napravljene, koliko je ljudi imalo velikih zdravstvenih poteškoća zato što su institucije u Hrvatskoj zakazale? Tko i kada će tu štetu nadoknaditi?

U policijskoj postaji sam pitao: "Kako je moguće da niste došli do mog broja?" - "Mi ne izmjenjujemo podatke s drugim policijskim postajama" - "PA ZATO VAM KRIMINALCI I BJEŽE!" - "Pa ne bježe samo zbog toga." - To me zgrozilo.

Institucije ne odgovaraju jedne drugima. Očito u nekim institucijama postoje faraoni koji misle da su bogomdani i da ne moraju poštovati zakone i da s novcem koji im se daje, mogu raditi što god hoće i da nikome ne odgovaraju! Pozivam Vladu RH, članove ovoga doma i cijelu hrvatsku javnost da dobro paze kome i za što daju novac, jer je to prije svega NJIHOV novac! On NE SMIJE završiti u rukama tih faraona!".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.