Politika

Kritika na Facebooku

Sinčić: Ova vlada ništa ne radi, odustali su već od pola obećanja

Sinčić: Ova vlada ništa ne radi, odustali su već od pola obećanja

Sjeća li se itko Petrova i Grmoje?

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić vrlo je aktivan na Facebooku pa je tako danas, već u rano jutro, posvetio Vladi jednu objavu u kojoj je kritizirao njezin rad odnosno nerad.

''Robert Podolnjak iz Mosta za HRT: "Privilegije političarima će se smanjivati, ali ne u ovom sazivu Sabora. Treba više vremena da se promjene neki zakoni.'', citirao je Sinčić potpredsjednika Sabora.

''Sabor je konstituiran prije gotovo 2 mjeseca. Vlada je sastavljena prije nekoliko tjedana. Svih tih tjedana održali su tek 4 sjednice. Do današnjeg dana mi na stol nismo dobili ni jedan jedini relevantan prijedlog Vlade za izmjenu ili dopunu ijednog zakona. Sve ovo vrijeme bave se smjenama, biranjem zamjenika, potpredsjednika, dopredsjednika. Kadroviranjem'', napisao je Sinčić. 

Sinčić u nastavku nabraja sva obećanja od kojih je Vlada dosad odustala.

''Jedino što smo od njih dobili na glasovanje bila su dva zakona u kojima se, pazite, mijenja da određenu funkciju u zakonu o strateškim investicijama više ne popunjava potpredsjednik za gospodarstvo već potpredsjednik kojeg imenuje Vlada. Jedna političko-administrativna odluka'', napisao je.

Robert Podolnjak iz Mosta za HRT: "Privilegije političarima će se smanjivati, ali ne u ovom sazivu Sabora. Treba više...

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Thursday, February 18, 2016

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.