Politika

Posljednja prilika za Trumpa

Večeras posljednja debata Clinton Trump

Večeras posljednja debata Clinton Trump

Treća i posljednja debata između demokratske kandidatkinje za predsjenicu SAD-a Hillary Clinton i republikanskog Donalda Trumpa održat će se večeras u Las Vegasu. To je posljednja prilika za Trumpa da preokrene zbivanja u svoju korist nakon što mu je popularnost drastično pala otkad su objavljene snimke njegovih vulgarnih komentara o ženama.

Prema posljednjim anketama Trump i dalje zaostaje za Clinton 5-10 posto. Nakon što su objavljene snimke njegovih neumjesnih seksualnih komentara na račun žena, Trumpu su i brojni republikanci okrenuli leđa. On pak konstantno ponavlja su to laži koje forsiraju mediji i kampanja Hillary Clinton te da je izborni sustav namješten.

‘‘Čak pokušavaju izmanipulirati izbore u brojnim korumpiranim gradovima. Izborne prijevare su česte, a zatim tvrde da u našoj državi nema takvih prijevara‘‘ "Savjetujem mu da prestane cviliti", poručio je američki predsjednik Obama Trumpu te ga upitao jel uvijek kad gubi, okrivljuje nekog drugog.

‘‘Nikada u životu niti u modernoj političkoj povijesti nisam doživio da jedan predsjednički kandidat pokušava diskreditirati izborni proces prije nego što je glasovanje održano. Počeo si sviliti prije nego što je igra završila?‘‘Clinton se posljednjih dana posvetila pripremi za debatu a kampanju, uprkos kontroverzi oko njenih e-mailova, nastoji fokusirati na izborne teme. A Ekvador je priznao da je ograničio pristup interenetu Julianu Assangeu kojemu su dali azil u njihovoj amabsadi u Londonu. Materijal koje njegov Wikileaks otkriva mogao bi imati utjecaja na američke izbore a tiče se Clinton.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.