Ostalo / Zadarska županija

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija

17. studenog održava se tribina „Malo i srednje poduzetništvo - regulativa i mogućnosti financiranja u Europskoj uniji s posebnim osvrtom na turizam"

17. studenog održava se tribina „Malo i srednje poduzetništvo - regulativa i mogućnosti financiranja u Europskoj uniji s posebnim osvrtom na turizam

Uprava za potporu procesu pristupanja Republike Hrvatske EU i Županijski savjet za europske integracije Zadarske županije 17. studenog, četvrtak, u 11.00 sati organiziraju tribinu pod temom „Malo i srednje poduzetništvo - regulativa i mogućnosti financiranja u Europskoj uniji s posebnim osvrtom na turizam".

Tribina će se održati u Velikoj vijećnici Zadarske županije.

Ciljna skupina tribine su mali i srednji poduzetnici u turističkoj djelatnosti Zadarske županije.

U 11,00 sati održat će se otvorenje i početak Tribine. Tribinu će službeno otvoriti pročelnik Upravnog odjela za razvoj i europske procese Zadarske županije, Davor Lonić. Uvodni govor odžat će ravnatelj Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Zvonimir Frka-Petešić.

Svojim će se izlaganjem pod nazivom „Malo i srednje poduzetništvo u turizmu - potpore i pravna regulativa u procesu integracije" predstaviti načelnica u Upravi za razvoj Ministarstva turizma, Jasminka Ana Modrić.

Posljednje u službenom dijelu programa bit će izlaganje "Malo i srednje poduzetništvo - mogućnosti financiranja u Europskoj uniji" , koje će izložiti predstavnik Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Potom će, za sve zainteresirane, uslijediti mogućnost postavljanja pitanja na koje će sudionici tribine davati odgovore.

Završetak tribine previđa se za12,30 sati.

Kontakt i prijave: Ivka Ćorić, ivka-coric@zadarska-zupanija.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.