Novi rok
Produžen rok za podnošenje prijava za mjere 101 i 103 IPARD programa
Novi rok za podnošenje prijava je 13. srpnja 2012. godine
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) obavještava potencijalne prijavitelje o produljenju roka za podnošenje prijava za dodjelu sredstva iz mjera 101 i 103 IPARD programa. Novi rok za podnošenje prijava je 13. srpnja 2012. godine.
Sektori prihvatljivi za ulaganja unutar Mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice'' su: sektor mljekarstva, sektor govedarstva, sektor svinjogojstva, sektor peradarstva, sektor jaja, sektor voća i povrća te sektor žitarica i uljarica.
Sektori prihvatljivi za ulaganja unutar Mjere 103 "Ulaganja
u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu
restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice''su: sektor
mlijeka i mljekarstva, sektor prerade mesa, sektor ribarstva, sektor prerade
voća i povrća, sektor vinarstva te sektor maslinovog ulja.
Rok za podnošenje prijava na natječaj počeo je 16. svibnja 2012. i traje
zaključno do 13. srpnja 2012. godine.
Tekst natječaja te sva potrebna
dokumentacija nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva
i ruralnog razvoja (www.mps.hr/ipard/)
te na internetskoj stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr)
- u rubrici natječaji.
Za sve informacije i pitanja o natječajima poslati upit Agenciji za plaćanja i
Ministarstvu poljoprivrede na e-mail adrese: info@apprrr.hr
i ipard@mps.hr
Vezane vijesti
-
Nacional piše kako je incident zataškan, tj. kako su policija i Zadarska nadbiskupija prikrili da je don Šime Žilić, župnik Župe svetog Josipa iz Obrovca i Medviđe u obrovačkom kafiću nedavno pijan gađao vlasnika pepeljarom.
-
Na stranici Sveučilišta u Zadru objavljen je novi natječaj
-
Razmišljate li o pokretanju poduzetničkog pothvata? Višnja Perin pružit će vam sve potrebne informacije u srijedu 6. studenog od 16 h u dvorani Gradske knjižnice Zadar.
-
Danijel zvani Cuni kuhao je četvrti dan zadarskog tjedna 'Večere za 5'. Energični domaćin za svoju je večeru osvojio 39 bodova - oduševljene gošće dale su mu po deset bodova dok mu je Valentin dao devet i rekao: „Cuni, volim te, ali rižotu je falilo barem još pet minuta!“
Izdvojeno
-
Od samih početaka firma se reklamirala narativom "najsuvremenijih praksi i tehnologija". Tako su tvrdili u 19. stoljeću implementirajući tada nove tehnologije u španjolski rudnik, a isto tvrde i danas za projekt Jadar u Srbiji.
-
Tuna u konzervi često je nezamjenjiv sastojak brzih i hranjivih obroka. No, prilikom kupnje konzervirane tune, u trgovinama se susrećemo s dvjema glavnim verzijama: tunom u ulju i tunom u vodi.
-
Najmanje 202 ljudi poginulo je ovaj tjedan u bujičnim poplavama u Valenciji, a još troje ljudi poginulo je u drugim španjolskim regijama, objavile su u petak španjolske vlasti.
-
Stoga, britanska frizerka Margot Thorne preporučuje pranje četke barem jednom tjedno, posebno za one s prirodno kovrčavom ili tankom kosom, prenosi Express. Pa, kako očistiti četku?
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.