Ostalo / Zadarska županija

Novi projekti traže nove ljude

TZ Zadarske županije u potrazi za stručnim kadrovima

TZ Zadarske županije u potrazi za stručnim kadrovima

Radi povećanog obujma strateških aktivnosti te sukladnih odgovornih zadaća, Turistička zajednica Zadarske županije uočila je nužnu potrebu za jačanjem kadrova na stručnim poslovima, što je na sjednici 3. kolovoza potvrdilo i Turističko vijeće TZ Zadarske županije.

Naime, u 2015. godini započeti su dodatni projekti uz već postojeće uvriježene aktivnosti. Radi se o projektima koji maksimalno zahtijevaju upravo stručan angažman a koji će se u budućnosti širiti, poput projekata razvoja i standardizacije ključnih turističkih proizvoda, projekata upravljanja kvalitetom (labelling projekti), učinkovite i integrirane on-line komunikacije, te razvoja destinacijskog menadžmenta kako javnog tako i privatnog sektora.

- Štoviše, u nizu dosadašnjih aktivnosti uveli smo poslovne procese koji ne stvaraju trošak, donose transparentnost, ali i veći obujam poslova, poput dodjela potpore putem Javnih poziva prema jasnim kriterijima, te nadzorni i savjetodavni rad putem Povjerenstava za ključne projekte, kazano je na Turističkom vijeću ZŽ.

- Svakako će jačanje stručnog kadra zbog značajnog povećanja aktivnosti koje TZŽ provodi, kao nužnost u sljedećem periodu, rezultirati i efikasnošću i efektivnošću u provedbi svih složenih projekata koji su u planu za buduće razdoblje.

Prioritetni cilj ovog ojačanja je ostvariti pozitivno okružje za daljnji pozitivni rast turizma Zadarske županije, posebno putem aktivnosti koje smo samo dijelom naveli prethodno, a koje provodimo u svrhu pozicioniranja i jačanja brenda zadarske regije na turističkom tržištu, rečeno je također.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.