Ostalo / Intervjui

pokrenite se

Vanja Tokić sprema 21-dnevni fit izazov s atraktivnom nagradom

Vanja Tokić sprema 21-dnevni fit izazov s atraktivnom nagradom

Uvijek rado pratimo uspjehe naših sportaša, umjetnika, poduzetnika, a naša fitness kraljica, Zadranka Vanja Tokić, uspješno spaja više područja djelovanja. Ovaj put zanimalo nas je kakav nam to izazov sprema.

Naša fitness kraljica ide dalje. U suradnji s BBK HULK pripremila je mini izazov za sve dobne skupine.

Izazov će trajati 21 dan.

Vanja, možeš li nam reći o čemu se radi u 21-dnevnom izazovu?

- Svi koji se odluče prihvatiti izazov dobit će zadane vježbe koje mogu odraditi bilo gdje, i bilo kad. Potrebno je izdvojiti samo pola sata slobodnog vremena u danu, a rezultat će biti ogroman. Ako vam je nedostajalo motivacije, niste znali od kuda krenuti, koje vježbe izvoditi… sad imate idealnu priliku!

Uz našu motivatoricu i profesionalku učinit ćete nešto za sebe, za svoje zdravlje.
Na kraju izazova, slučajnim odabirom jedan od sudionika dobit će vrijednu nagradu - vikend za dvije osobe u resortu Crvena Luka. 

aace867d7b2efebaa55b084dfa37e53d.jpg?v=2- Izazov pod nazivom "ZA TEBE" osmišljen za sve kojima treba ideja, motivacija, koji puno sjede, puno stoje na nogama, malo se kreću, koji nisu dugo trenirali, nemaju vremena...Startamo 8. rujna!

Članarinu je potrebno uplatiti na
IBAN: HR9325000091101393616
BB KLUB HULK u iznosu od 300,00 kn, te povrdu o uplati dostaviti na email: bbklubhulk1@gmail.com.

Nakon toga, bit će vam odobren pristup u zatvorenu Facebook grupu. 

Nakon 21 dan, slučajnim odabirom jedna će osoba osvojiti dva noćenja u Superior sobi za dvije osobe, a uključen je polupansion/buffet doručak i večera; klasična masaža za dvoje u sobi za parove. Imate pravo na korištenje nagrade sve do 1. lipnja sljedeće godine!

Što sve očekuje onoga koji osvoji nagradu?

- Boravišna pristojba u resortu Crvena luka nije uključena i naplaćuje se dodatno na recepciji, ali vam je neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom, korištenje fitnessa i prostora za kardio vježbe, korištenje finske saune, turske kupelji i relax zone, besplatan vanjski hotelski parking, besplatan WI-FI internet.

Podsjetimo, naša super žena ili kako su je prozvali fitnes kraljica,  prošlogodišnja je europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.

 


Reci što misliš!