Ostalo / Intervjui

doznajemo sve detalje

Zadarski noćni život probudit će "Opera"!

Zadarski noćni život probudit će
Opera

Zadarski noćni život obogatit će svojom specifičnom pričom klub "Opera". Uoči otvorenja, razgovarali smo s Pjerinom Bebićem, suvlasnikom zadarske varijante popularnog zagrebačkog kluba, kao i klupskim menagerom, Ivanom Rendulićem.

- Jako se radujemo srpnju i otvorenju, a točan datum ćemo znati uskoro kad se svi detalji dogovore. Osjećamo isti entuzijazam kao kad se prije četiri godine otvarala zagrebačka Opera, tako da smo jednaki perfekcionisti u dogovaranju gostiju, programa i uređenju prostora, kaže nam Pjerino Bebić.

Opera klub u Zadru bit će mjesto dobre glazbe i zabave, a poštivat će energiju grada u koji stiže, naglasio je Bebić.

Zanimalo nas je kakav nam to program nude i hoće li biti moguće ovaj klub iskoristiti i za neke specifične događaje, privatne evente, snimanja i sl.

- Što se tiče evenata, osim redovnih tuluma, Opera je uvijek bila otvorena i za posebne događaje. Tako smo često ugostili privatne partije, tvrtke, promocije, suradnje, snimanja, razna gradska i kulturna događanja i slično. Za takve smo stvari jednako otvoreni i u Zadru, poručuje Bebić.

Opera u Zagrebu vrhunski je opremljena, pa nas je zanimalo kako će izgledati klub u Zadru, koji se nalazi na samom ''ulazu'' na Poluotok, odmah do dvorane Jazine.

- Opera će se prostorno prilagoditi lokaciji na koju stižemo, pa smo se potrudili pronaći najbolje rješenje. Tako će prostor biti podijeljen u tri dijela, a svaki od njih će imati svoje radno vrijeme. Otvarat ćemo ih u fazama, pa će dio Opere raditi isključivo kao noćni klub, a dio će biti dostupan i tijekom dana. Nadamo se da će prve jutarnje kave piti upravo gosti koji ostanu tulumariti do jutra, kazao nam je Bebić.

Ivana Rendulića, Club Managera, pitali smo za ono o čemu se ovih dana dosta bruji po gradu - hoće li klub gradu ponuditi burne vode narodnjaka?

- Stiglo nam je puno upita o tome hoće li Opera puštati drugačiju glazbu u Zadru od one u Zagrebu. Odgovor je ukratko - ne. Mi ostajemo svoj brend, onakav kakvim smo ga godinama gradili, a u fokusu su nam uvijek bili najbolji DJ-i i hitovi iz područja stranog RnB-a, House-a, Trap-a, i Tech house-a. Hrvatsku glazbu puštamo uglavnom na tematskim partijima, a to se najavi unaprijed.

- Ne bježimo od toga da smo komercijalni klub, ali nećemo nikad puštati narodnu glazbu kako nas mnogi pitaju. Ne zato što ne volimo ili ne poštujemo neku vrstu glazbe, nego to jednostavno nikad nije bilo u duhu Opere, kazao nam je Rendulić.

I što još dodati na kraju osim - veselimo se novom cool mjestu u gradu, a još informacija stiže uskoro!

 


Reci što misliš!