Ostalo / Grad Zadar

Kolegij gradonačelnika

Uređenje Foruma natječajem pripalo Ploteru

Uređenje Foruma natječajem pripalo Ploteru

Od 7 prostora najatraktivnijim je ocijenjen prostor od oko 90 metara četvornih u ulici Elizabete Kotromanić za koji je radi zaštite od neplatiša predviđena obveza bankarske garancije u iznosu dvije godišnje zakupnine

Na natječaj za izvođenje radova na uređenju Poljane Pape Ivana Pavla II u Zadru sveukupno je pristiglo 4 ponude. Od tri prihvatljive, najpovoljnijom je ocjenjena ponuda tvrtke Ploter d.o.o. s neto iznosom oko 10 milijuna i 750 tisuća kuna bez PDV-a - rečeno je na kolegiju zadarskog gradonačelnika Zvonimira Vrančića koji je dao suglasnost na taj prijedlog.

Ova odluka ide na usvajanje Gradskom vijeću, javlja Radio Zadar .

U ponudi i 90 metara četvornih u ulici Elizabete Kotromanić

Na današnjem kolegiju zadarskog gradonačelnika Zvonimira Vrančića donesena je uz ostalo odluka o raspisivanju javnog natječaja za zakup 7 poslovnih prostora u vlasništvu grada. Zbog gospodarske krize i recesije utvrđen je rok samo na dvije godine, a cijene su kako je rečeno primjerene sadašnjem stanju na tržištu. Nakon dvije godine u gradskoj upravi nadaju se cijenu povećati.

Od 7 prostora najatraktivnijim je ocijenjen prostor od oko 90 metara četvornih u ulici Elizabete Kotromanić za koji je radi zaštite od neplatiša predviđena obveza bankarske garancije u iznosu dvije godišnje zakupnine - kazao je pročelnik Rajko Jurin.

 


Reci što misliš!