Ostalo / Grad Zadar

Od 25. studenog

Vrijeme je za ''Đir po gradu''!

Vrijeme je za ''Đir po gradu''!

Projekt Đir po gradu osmišljen je kao spoj obrtnika, poduzetnika, zabave, kulture i umjetnosti u kojoj će svakodnevno interes pronaći ne samo Zadranke i Zadrani, već i njihovi gosti tijekom jeseni i zime

Od danas, pa sve do 23. prosinca, u staroj gradskoj jezgri odvijat će se akcija ''Đir po gradu''. Svjedoci smo da je Zadar turističko središte, ima sjajnu predsezonu i postsezonu, no u zimskim mjesecima život u povijesnoj jezgri odumire. Projekt "Đir po gradu" koji organiziraju Udruženje obrtnika Zadar, Grad Zadar i Turistička zajednica Grada Zadra tome bi trebao stati na kraj.

Svake srijede bakalar na Kalelargi pripremat će gradonačelnik i njegovi suradnici, te brojne osobe iz zadarskog javnog života. Degustirat će se domaća vina i zapjevat će klapa. U suradnji s udrugom Eko Zadar, bit će organizirana prodaja autohtonih proizvoda, kao i štandovi s božićno-novogodišnjim asortimanom.

Ako ste mislili da su feštice u Varoši odnešene prvim jesenjim kišama, razveselit će vas vijest da se feštice vraćaju, ovaj put u "zimskom" ruhu, od 20 sati do ponoći.

Brojne trgovine i ugostiteljski objekti, njih 150, na svojim će izlozima imati naljepnicu "Đir po gradu". One će nuditi brojne popuste i pogodnosti.

Osim besplatnog parkinga, ova akcija svakako će privući Zadrane u "đir po gradu". Kavu ćete plaćati 4 kune, a u restoranu ćete moći dobiti obiteljski menu po cijeni od 60 kuna, s pogodnošću besplatnog taxi prijevoza.

Projekt Đir po gradu osmišljen je kao spoj obrtnika, poduzetnika, zabave, kulture i umjetnosti u kojoj će svakodnevno interes pronaći ne samo Zadranke i Zadrani, već i njihovi gosti tijekom jeseni i zime.

A gdje vas to sve čekaju akcije i popusti, doznajte ovdje


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.