Ostalo / Grad Zadar

Rukomet

Gradonačelnik Kalmeta primio stručni stožer rukometne reprezentacije mlađih kadeta

Gradonačelnik Kalmeta primio stručni stožer rukometne reprezentacije mlađih kadeta

Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta sa suradnicima je primio u utorak Stručni stožer Hrvatske rukometne reprezentacije mlađih kadeta, koji su na pripremama u Zadru do 25. ožujka ove godine. Za pripreme su odabrali dvoranu Mocire.

Na primanju su uz izbornika, Petra Metličića, bili koordinator za muški rukomet Ivano Balić, trener Vedran Ćurak, pomoćni trener Igor Marjanović, trener vratara Venio Losert, fizioterapeut Dragan Marijanović i tajnika Tomislav Lukić.

Mlađa kadetska reprezentacija (igrači rođeni 2000. godine i mlađi) borave i treniraju u Zadru na drugom kontrolnom okupljanju do 25. ožujka. Ovo su prve pripreme mlade reprezentacije u Zadru, a održavaju u dvorani Mocire. 

Gradonačelnik Kalmeta izrazio je zahvalnost što su naši rukometni olimpijci odabrali upravo Zadar za mjesto treniranja mladih rukometaša među kojim sigurno postoje već neki koji će biti budući prvaci i postizati veličanstvene rezultate kakve je postizala naša reprezentacija. Istaknuo je da je ovo još jedna prilika za daljnju popularizaciju trofejnog olimpijskog sporta u Zadru iako mnogi percipiraju naš grad prvenstveno kao grad košarke. 

Inače, čulo se na susretu, grad Zadar, Omladinski hostel na Puntamici i dvorana Mocire već su petu godinu za redom domaćini središnjeg rukometnog kampa Hrvatskog rukometnog saveza za djevojke i mladiće i potvrdili su se kao pogođena destinacija za ovakav vid rada, poglavito u ljetnim mjesecima. Ove godine središnji rukometni kamp za djevojke i mladiće, održat će se u Zadru od 11. do 29. lipnja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.