Ostalo / Grad Zadar

Slika s Puntamike: Dok Grad traži komunalne redare - divlji kamperi uživaju!

Slika s Puntamike: Dok Grad traži komunalne redare - divlji kamperi uživaju!

Jutros su na Puntamici osvanula dva lijepa kampera, sudeći po registraciji turisti iz Španjolske našli su idelno mjesto za odmor. Lijep pogled, tišina, a nema ni dosadnih komunalnih redara ili nekog sličnog da naplati.

Ove snimke dostavila nam je čitateljica ogorčena na ovakvo stanje u nekada dobro uređenom i uhodanom kampu koji je već godinama ogledalo nebrige. Čitateljica kaže kako je na svoje oči vidjela kako ovi kamperi na benzinskoj postaji pune rezervoar vodom, koju potom koriste sigurno i za sanitarne potrebe. Gdje divlji kamperi ispuštaju otpadne vode? Na licu mjesta na Puntamici prije nego krenu dalje?

Dok nema gazde miševi uživaju, a tako i ovi turisti vide da se nitko ne brine za ovaj dragocjeni prostor. Oni naravano ne znaju da se godinama vodi  spor između Borika d.d. odnosno Falkensteinera s jedne strane te Grada Zadra i države, naprosto uživaju u prilici. Ta nigdje nema čak ni ploče na ulazu u kamp - Private, ili nešto slično kako je to uobičajeno u zapadnoj civilizaciji.

 A komunalni redari možda ne bi ni došli ako ih se pozove jer nisu sigurni radi li se o gradskom prostoru? Ima li neka druga inspkecija ili policija da ovome stane na kraj?


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.